Rólunk, bemutatkozás

 
 
 

Vállalkozásunk megalapításánál, kreatívan megtervezett és magas színvonalon kivitelezett kertek megvalósítását tűztük ki célul, a lehető legkedvezőbb árszínvonalon. Minőségre garancia, hogy a munkálatokat okleveles kertészmérnök irányítja.

Vállalkozásunkat a jelenlegi formában tiz éve alapítottuk. Azóta ugyanaz a weboldalunk, ugyanaz a telefonszámunk. Kedvező árfekvésünknek, és minőségi munkáinknak köszönhetően, számtalan elégedett ügyféllel büszkélkedhetünk, akik szívesen ajánlanak minket ismerőseiknek, barátaiknak. A legfrissebb munkáinkat a referenciák menü pont alatt igyekszünk bemutatni

Nagy Gábor, ügyvezető:

A tanulmányaimat a Corvinus Egyetem (volt Kertészeti Egyetem) okleveles kertészmérnök szakán végeztem 2004-ben, nappali tagozaton. Egyetemi gyakorlataim nagy részét külföldön töltöttem, így szélesebb rálátást nyertem különböző kertkultúrákra. Több időt töltöttem Angliában, Amerika Egyesült Államokban és Franciaországban. Az ott megszerzett ismeretek, látott és épített kertek hatása megfigyelhető a kertterveinken és az itthon kialakított kertjeinken is.

 

Elérhetőségünk:
Nagy Gábor
Mobil: 0620-247-1011 (Bármikor)
E-mail:info@mindenamikert.hu
           mindenamikert@yahoo.com
Cím: Budapest 1173, Agyaghegyi dűlő 84